Πιπέρι και Αλάτι | Για αυθεντικά σουβλάκια στη Λυκόβρυση!

Το Πιπέρι και Αλάτι άνοιξε τις πόρτες του, με βασικό γνώμονα την αγάπη και το μεράκι για το δημοφιλέστερο ελληνικό φαγητό… το σουβλάκι στη Λυκόβρυση! Προσφέρουμε καθημερινά μοναδικές γεύσεις από προσεκτικά επιλεγμένο κρέας χοιρινό ή μοσχαρίσιο αλλά και κοτόπουλο. Όλα τα λαχανικά μας είναι φρεσκοκομμένα και χρησιμοποιούμε μόνο παρθένο ελαιόλαδο της ελληνικής γης. Με αυτό τον τρόπο δημιουργούμε έναν συνδυασμό μοναδικά νόστιμο. Με οδηγό την ποιότητα και συνοδηγό τη γεύση, προσπαθούμε πάντα για την καλύτερη εξυπηρέτηση. Έτσι ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε μοναδικές γεύσεις, σε λογικές πάντα τιμές.

Σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε αλλά και να σας γνωρίσουμε από κοντά και φυσικά να δοκιμάσετε το αυθεντικό Σουβλάκι στη Λυκόβρυση. Αλλά όχι μόνο το αυθεντικό σουβλάκι αλλά και όλες τις γευστικές προτάσεις μας. Ελάτε στον όμορφα σχεδιασμένο αλλά και φιλόξενο χώρο μας στη Λυκόβρυση! Το Κατάστημά μας μπορεί να φιλοξενήσει όλες τις παρέες, μικρές ή μεγάλες. Σας περιμένουμε όλες τις περιόδους του χρόνου είτε με ανοιχτά τα παράθυρά μας – για την απαιτούμενη δροσιά τους καλοκαιρινούς μήνες, είτε με τα παράθυρα κλειστά για να αισθανθείτε την ζεστασιά που σας προσφέρουμε στο Ψητοπωλείο Πιπέρι και Αλάτι.

Η Καθαριότητα και η εξυπηρέτηση είναι το κύριο μέλημά μας. Φυσικά μετά από την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων που διαλέγουμε για εσάς. Εμείς θα σας προσφέρουμε καθημερινά τις γνώσεις μας για το καλό ψήσιμο και για τα γευστικά προϊόντα μας. Ενώ από εσάς ζητάμε μόνο την κατανόησή σας τις ημέρες και ώρες αιχμής!

Το Πιπέρι και Αλάτι, σε συνεργασία με την πλατφόρμα TheloSouvlakia.gr, σας φέρνει την πρωτοποριακή υπηρεσία Online Delivery! Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να μπείτε στον ιστότοπό μας και να επιλέξετε τα προϊόντα της αρεσκείας σας από μια πολύ μεγάλη ποικιλία. Έτσι απλά μπορείτε να τα γευτείτε στον χώρο σας, σε ελάχιστο χρόνο!

παραγγειλτε Online!